Česko Slovenský ples gastronomicky pod taktovkou Francouzské restaurace Obecního domu.  

with Žádné komentáře

Ve dvou se to lépe tančí, ale i ochutnává!

Na letošním slavnostním Česko SLovenském plese, který se konal 13. 2. 2016 v prostorách Obecního domu se nejen tančilo, ale i pohrávalo s vašimi chutěmi. V hlavním sále se podávalo 6 ti chodové menu s vybranými pochoutkami a  ostatních prostorám dominovaly rauty. Bylo pamatováno i na typicky česká a slovenská jídla, takže největší zájem byl o halušky a střapačky.

Nad průběhem servírované večeře v hlavní Smetanově síni a v Cukrárně a nad gastronomickými požitky plesové nabídky v ostatních sálech a prostorách pražského Obecního domu po celý slavnostní večer dohlížel šéfkuchař Francouzské restaurace Art Nouveau Dušan Svoboda

Současný šéfkuchař Francouzské restaurace Art Nouveau Dušan Svoboda získával zkušenosti v tuzemsku i zahraničí (například v hotelu Gran Melia v Jakartě, norském Bergenu nebo hotelu Malga Ciapela v italských Alpách). V Obecním domě působí již přes 18 let a od roku 2004 zajišťuje gastronomický servis pro prezidenta České republiky, během něhož měl možnost připravovat pokrmy pro mnoho státních návštěv (prezidenta USA Baracka Obamu, prezidenta Ruské federace Vladimira Putina, předešlého prezidenta Ruské federace Dmitrije Medvěděva, papeže Jana Pavla II., Dalajlámu a mnoho dalších). Účastnil se i mnoha gastronomických soutěží a odborných seminářů. Je vítězem Křišťálové vařečky z roku 2005 nebo Culinary cupu 2006 v kategorii nejlepší food styling.

Kontakt

Francouzská restaurace
Art Nouveau
Náměstí Republiky 5
110 00, Praha 1

Otevřeno 12 — 23

www.francouzskarestaurace.cz