Našli jsme 102 příspěvků v rubrice Vegetariánské na Taste Journey.
Jump to A, B, C, D, E, F, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, V, Z
A
- Absolutní hit sezóny. Dýňový džem se skořicí je dokonalou konspirací chutí.
- Americká inspirace. Dýňové máslo
- Angličané jako největší konzumenti fazolí na světě
- Artyčok je středomořský bodlák. Neotřelá zelenina v letním koláči
B
- Báječné kuličky z pizzového těsta plněné mozzarellou
- Banánový chlebíček slaví v Americe svůj svátek!
- Barevná duha na talíři. Jednoduchý a delikátní rajčatový koláč
- Británie pod nadvládou Indů? Jen v gastronomii! Recept na moderní indické kari
- Bylinka, která zastínila slunce – medvědí česnek s humorem a štrúdlem
- Bylinková super zdravá zelená polévka. Bylinky však nevařte, jen rozmixujte.
C
- Čekanka čeká až si ji zamilujete. Zkuste salát s hruškou, sýrovým dresinkem a ořechy
- Čerstvé fíky – exotická lahůdka ze středomoří
- Červená řepa zapečená s kokosovým mlékem a pistáciemi. Neotřele chutná kombinace
- Červená řepa, feta sýr a čerstvý fenykl. Ideální souznění v zimním slaném koláči
- Český chřest na bramborovém rösti. Bílá královská zelenina začíná sezónu.
- Český chřest s výjimečnými chutěmi. Nejluxusnější jarní zelenina právě dozrává.
- Chilli džem? Vynikající v salátu s cuketou, cizrnou, bulgurem a paprikami
- Chleba podle britského ministerského předsedy
- Chřest italsky i orientálně
- Chřest v nejlepší formě. Bílý s kerblíkovým dipem, zelený s mátou a mandlemi
- Citrónové spaghetti s pěti bylinkami. Bylinková sezóna právě začala
D
E
- Exotické houby v polévce se špaldou. I vegetariáni mají své dny.
- Exotický salát z mořských plodů. Osvěžující, dietní a vysoce nutriční
F
- Fazole, bůček a chorízo. Chutné podzimní zahřátí v jednom hrnci
- Francie a quishe. Tento slaný koláč je typicky francouzský pokrm.
H
- Harlekýnová dýně je jednou z roztomilých zimních odrůd. Zapečte ji s citrónově parmazánovou krustou
- Hlíva ústřičná jako zázrak přírodní medicíny. Dršťková polévka i omeleta se špenátem pro vegetariány
- Hummus se zapečenou červenou řepou se sýrem feta a čerstvou mátou překoná vaše očekávání
- Humr jako luxusní a atraktivní pochoutka. Humří ocásky na rajčatech a špagetách
I
- I klasická pochoutka může překvapit. Rizoto s medvědím česnekem a chřestem.
- Indická polévka na zlepšení nálady
- Italská kuchyně boří zavedené hranice. Cheesecake s rajčaty
J
- Jarní start. Rustikální koláč s medvědím česnekem
- Jezte chytře, jezte zdravě! Zblázněte se do pohankových, špaldových a ovesných vloček
K
- Kadeřávek, jablka a pohanka. Podzimní super zdravý salát s oříškovou chutí
- Karamelová jablka a švestkoví čerti. Příprava na Mikuláše
- Kari není nikdy dost! Zvláště s lilkem, koriandrem a thajskou bazalkou
- Kari prohřeje a uklidní tělo i duši. Baklažán na kari s cizrnou
- Krevety v sarongu. Unikátní kombinace krevet a rýžových nudlí
- Křupavá bramborová lahůdka s tymiánem.
- Krvavé pomeranče k dokonalému jarnímu probuzení.
L
- Letní hrášek – sladká závislost
- Lilek je sexy. Zkuste zapečený s piniovými ořechy a medvědím česnekem
- Lilkový předkrm lahodných chutí s cuketou a rajčaty – to je sicilská Caponata!
- Loučení se zimní rebarborou, ať žije nová – letní!
M
- Marmeláda ze sevillských pomerančů
- Masakr ve sněhové bouři
- Máslová dýně, červený pepř a granátové jablko – ideální souznění v polévce
- Matcha čaj – zářivě zelený prášek i do chlebíčku s čokoládou
- Medvědí česnek konečně na scéně, tentokrát v italské kuchyni
- Meruňkové knedlíky válcují ty rakouské, jsou českou specialitou
- Minestrone – nejlepší polévka na světě, tvrdí Italové
- Mixované nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny. Opravdově chutné smoothies
- Mixované nápoje. Zdravé a opravdově chutné smoothie
- Moderní trendy zpracování řepy. Červená na džem a žlutá na kyselo
N
- Nebesky nadýchaný lilkový dip
- Nepečný avokádový dort s limetkou. Senzační jarní pochoutka
- Netradiční kečup z červené řepy. Zdravě s hranolky ze sladkých brambor
- Nové super zdravé saláty. Tentokrát s hráškem i hráškovými lístky a avokádem
O
- Ohromně výživný kadeřávek s lahodnou chutí překonává všechny rekordy
- Okořeňte to květinou!
- Orientální falafel. Zdravý a chutný předkrm z cizrny
P
- Pastináková polévka
- Pečený květák jako nový trend. S parmazánem i orientálně se šafránem a cizrnou
- Peperonata – pečená paprika s ricottovými chlebíčky crostoni
- Pesto z medvědího česneku a mladých kopřiv
- Pikantní špagety s kadeřávkem a parmazánem
- Pizza bez mouky? Překvapivě dobrá z květáku!
- Polévka z pečených paprik a sladkých brambor s jogurtem a pistáciemi. Servírujte zatepla i zastudena
- Pórková polévka se smetanou zdobená jablečnou mátou
- Poslední doteky léta – mozzarella s pečenou cuketou a cherry rajčátky.
- Potočnice lékařská je originální superpotravina. Na sendvič, do polévky či ke steaku
- Poučme se od Italů, s rajčaty to umí nejlépe. Zachovejte aroma v marinovaných rajčatech se skořicí a rozmarýnem
- Puttanesca. Mafiánské spaghetti pro celou rodinu
- Půvabný název a pikantní chuť – to je piccalilli. Britská nakládaná zelenina s kurkumou a hořčicí
Q
R
- Řecké vábení. Cherry rajčata s kozím sýrem, tymiánem a medem.
- Řecký jogurt je jedním největších vynálezů všech dob. Chladivý a osvěžující v letní polévce.
- Řepa zapečená na sladkokyselo
- Rubínově zářivá polévka z červené řepy
S
- Salát z fenyklu, s pomeranči a bylinkami. K jarnímu probuzení i na zlepšení nálady
- Spaghetti s pečenými cherry rajčátky a chilli
- Švestkové knedlíky s mákem. Naše tradice slaví úspěch.
T
- Tajemný estragon. Vyzkoušejte jeho vůně s jahodami a kozím sýrem v letním salátu
- Topinambur neboli jeruzalémský artyčok
- Tradiční domácí chleba bez hnětení za 15,- korun
- Tradiční japonská polévka miso. Jemný samuraj útočí na vaše chutě!
- Třešňové tiramisu neboli cherrymisu
- Tuřín jako znovuobjevená zelenina. Lahodná proměna v kari
- Tvarohový dort s ostružinami bez mouky
V
- Vegetariánské voňavé kari s máslovou dýní a cizrnou. Prohřeje tělo i duši
- Velikonoční sladké pečení se zajíčky, symbolem křesťanských svátků
- Vietnamské závitky v rýžovém papíru patří mezi nejlahodnější pokrmy světa
- Vietnamský salát ze zelené papáji s krevetkami. Zářivé barvy, pikantní chutě
- Voňavá, křupavá rozmarýnová pizza. Doma v troubě i na zahradě na grilu.
Z
- Zahřejte se a pochutnejte si. Jedlé kaštany na Vánoce, ale i ve vydatném vývaru s houbami a kapustou
- Zahřejte se vegetariánským chilli. S fazolemi, cizrnou a dýní
- Zapečená řepa s grilovanými nektarinkami a sýrem feta
- Zapékaná červená paprika s čočkou v dárkovém balení
- Zelená čočka jako kaviár chudých. Zdravá, chutná, a na talíři jí to sluší
- Ztracené vejce s fazolkami a rajčátky