Den desátý – den sváteční

with Žádné komentáře

Včera jsem v lidových novinách četla zprávu ČTK z Londýna: Svět zažívá epidemii: obezitou trpí třetina lidí. Zpráva uvádí, že na světě obrovským tempem přibývá lidí trpící nadváhou a obezitou, vyšší než doporučenou váhu má celkem 2,1 miliardy lidí, tedy třetina světové populace. Výjimku neblahého trendu netvoří ani Česko, kde má nadváhu polovina všech žen a 65 procent mužů. Chápu, že statistiky jsou nudné, ale je to alarmující! Pokud si říkáte, že diety nesnášíte a stále se potýkáte v bludném kruhu začátků a rychlých konců diet, tak tohle je ta pravá dieta pro vás. Je to dieta pro všechny, kdo nesnášejí diety! Patřím mezi ně a přiznávám, že Dieta každý druhý den je jediná dieta, která mě opravdu nadchla! Čím? Především tím, že je založena na desetiletém vědeckém výzkumu a potom tím, že opravdu funguje!

Desetiletý vědecký výzkum potvrdil úspěšnost

Držím Dietu každý druhý den už docela dlouho a vidím a hlavně cítím změnu. Změnu ve všem uvažování a hodnocení jídla a všeho co souvisí s jídlem.

Vezmu to osobně: jsem gurmánka, ráda jím, vařím a miluji dobré jídlo.  Nedokáži si představit, že bych si úplně odepřela vaření, pečení a všechny lahůdky, které miluju!  Ale také vím, že se musím hlídat, sportovat a hlavně zdravě jíst! Tělo mám jen jedno a na světě jsem také jen jednou. A tak musím najít řešení. Přesně tato dieta mi umožnila jíst, co chci, kdy chci a v jakémkoliv množství. Musím dodat, že ale jen každý druhý den. A protože v den dietní smím přijmout jen 500 kalorií, pomáhá mi to, abych se nepřejedla ve sváteční den, kdy mohu jíst opravdu kolik chci. Tahle dieta vám pomůže to dokázat. Věřte, že funguje! Jsem toho příkladem!

Dieta založená na vědeckém základě porazila všechny předchozí dietní programy!

Ve sváteční den tedy můžete jíst, co chcete. Pokud Dietu každý druhý den držíte už pár dní, víte, že ve sváteční dny se nepřejíte. Tato střídavá dieta s vaším tělem udělá divy – ač si můžete dopřát vše a dopřejte si to v rozumné míře, nepřejíte se! Neuděláte to, protože vaše tělo je již nastaveno z minulého dne, kdy jste přijali pouze 500 kalorií. Nejen po dietním dnu se cítíte báječně, ale jste i nastaveni na celý program diety. Dny dietní se střídají s dny dopřávání si, podstatě jde o řízený střídavý půst a výsledkem je hubnutí. V tom je zázrak Diety každý druhý den!

Přítel jménem fitbit

Ještě musím poradit jak se cvičením: Kupte si nebo se nechte obdarovat báječným přítelem jménem FITBIT! Mám ho, ne náramek, ale verzi fitbit zip, je skvělý, nosíte ho za pasem nebo třeba na tričku, hlídá vaše kroky a sportovní aktivitu, vzdálenost, kterou ujdete a spálené kalorie a večer se na vás usměje. Jednoduše každý večer si ho spojíte s telefonem nebo počítačem a je vyhlášení výsledků. Pokud vám hlásí, že jste šampión ve všech sledovaných aktivitách, posílá vám milé úsměvy a jiné pozdravy. No řekněte, kdo vás dneska tak srdečně pochválí? A navíc každý den a nejen večer při hodnocení výsledků, ale i v průběhu dne! Mám s ním jen jeden problém: Neznám všechny ty skvělé grimasy, které na mě hází, takže stanovím si další úkol – naučit se emotikony.

fitbit

Fitbit je neuvěřitelná motivace, nevěřila bych, dokud jsem nevyzkoušela. Pochvalu chce každý a také si ji musíte zasloužit. Ujděte víc než 10 000 kroků nebo se věnujte jiné pohybové aktivitě a váš virtuální přítel vás bude opravdu milovat! Upřímně, neochvějně a stále!

Nejsem agent prodeje, ale podívejte se na webové stránky: www.fitbit.com nebo www.alza.cz

Pro více sofistikované použití si můžete zaznamenávat i jídelníček, právě třeba v dietní dny a také váš pitný režim. Pokud vám tento přítel má pomoci ke shození nadbytečných kilogramů, tak je to ta nejlepší investice do svého zdraví, kterou můžete udělat! Cvičení ale nestačí, musíte ubrat i na kaloriích, jak na to najdete v knize Dieta každý druhý den. Je právě v prodeji!

Deník diety